Veelgestelde vragen

Wat is MyB'eats juist?

MyB'eats is een digitaal spaarprogramma voor de voedingssector voor fabrikanten en merken die betere inzichten willen vergaren in de markt en op een moderne manier hun marketing en sales willen aansturen. Wanneer je als fabrikant met een grossier werkt als tussenpersoon, is het niet altijd makkelijk om een rechtsteekse band op te bouwen met je verkooppunten. MyB'eats biedt hiervoor een gepaste oplossing: direct contact met je verkooppunten, bind je klanten aan je merk via een spaarprogramma en verhoog je omzet door je sales- & marketingteam aan te sturen op basis van betrouwbare data.

Moet ik als fabrikant een app installeren om MyB'eats te kunnen gebruiken?

Nee, als fabrikant krijg je een uitgebreide administratieve zone waar je alle bewegingen in het spaarprogramma kan opvolgen. De app is uitsluitend bedoeld voor de verkooppunten die gebruik maken van het spaarprogramma. Zij kunnen aan de hand van de app punten sparen door QR codes op je verpakkingen te scannen. Zo bouwen ze een puntensaldo op dat ze nadien kunnen inwisselen voor mooie geschenken, gratis producten of POS materialen. Uiteraard ben je zelf in "full control" van alles wat er met de data gebeurt, van je assortiment, tot het toekennen van bonuspunten, het opzetten van de shop en het rapporteren van alle data.

Waarom is MyB'eats voor mij als fabrikant een niet te missen platform?

Loyaliteit is een van de peilers van ieder marketing- & communicatieplan. Niets zo belangrijk als je klanten binden met de juiste aanpak. Een online spaarprogramma waar je zelf beschikt over alle controle helpt je hierbij uitstekend. Daarnaast is het vooral nuttig om inzichten te verkrijgen in de markt. Je leert welke verkooppunten jouw producten verkopen aan consumenten en kan hierover rechtstreeks communiceren via e-mail of push notifications. Tijdens onze maandelijkse partnermeetings kan je sparren met andere fabrikanten op het MyB'eats platform, zodat je idee├źn kan uitwisselen over hoe het programma voor jou zo succesvol mogelijk kan zijn.

Het antwoord op je vraag niet gevonden? Contacteer ons