Gebruiksvriendelijk en digitaal spaarprogramma voor de foodsector

Ons digitaal loyalty programma is het hart van ons platform. Naast klanten vinden en binden stellen we u als fabrikant in staat uw sales – en marketing activiteiten uit te voeren op basis van data en nieuwe marktinzichten.

Voordelen voor u als fabrikant

MyB'eats ondersteunt u als fabrikant in de voedingssector om inzichten te verkrijgen over het bestelgedrag en de getrouwheid van je verkooppunten. Via het scannen van QR codes op de verpakkingen of het uitlezen van inkoopfacturen via onze SmartScan oplossing spaart het verkooppunt Beats (de currency van het spaarprogramma) en volgt u op de voet waar welke van uw producten verkocht worden.

Binden van de professionele eindgebruiker aan uw merk

Identificatie van uw professionele eindgebruikers

Inzichten over het bestelgedrag en beschikbaarheden van uw verkooppunten

Geen administratie en opvolging, niet voor u, niet voor de klant

Realtime data & insights ter beschikking voor het sales & marketing-team

Digitale shop om de gespaarde punten in te wisselen voor leuke geschenken, gratis producten of POS materialen

Afspraak maken

Hoe werkt het?

myb'eats mobiele applicatie

De MyB'eats mobiele app voor verkooppunten

Indien uw verkooppunt de MyB’eats app nog niet gebruikt, kan deze gratis gedownload worden via de App Store (Apple) of Play Store (Google). Na een eenvoudige registratie als verkooppunt van uw merk kunnen ze meteen aan de slag en punten gaan sparen voor cadeaus, POS materiaal, gratis product of specifieke business gerelateerde ondersteuning (webshop, digitale campagne,…)

inventief spaarprogramma

Laat uw eindklanten scannen & sparen

Als fabrikant heeft u de keuze uit twee mogelijkheden:

1.  U voorziet QR codes in of op uw verpakkingen. Na uitlevering via de wholesaler komen deze terecht bij de eindklant. Deze eindklant kan beginnen met sparen door de QR code te scannen met de MyB’eats app.
2. De eindklanten bezorgen MyB'eats de aankoopfactuur van de grossier, waarna onze SmartScan oplossing de aangekochte producten automatisch detecteert en de punten toewijst aan de eindklant.

Naast het standaard loyalty programma kan u eveneens specifieke promoties gaan voeren. U volgt alles live op de voet via uw eigen administratieve zone op het MyB’eats platform.

crm & database beheer

Identificeer en activeer uw klanten via ons online platform

Als fabrikant beschikt u over een eigen administratieve zone binnen het MyB’eats platform waar u alles permanent kan volgen omtrent het aankoopgedrag van zowel bestaande als nieuwe klanten. Nadat de producten door uw eindklant gescand zijn verschijnen deze automatisch in uw dashboard. Hiernaast beschikt u eveneens over de mogelijkheid om rechtstreekse communicatie te sturen naar uw (potentiële) klanten via email of push notificaties. Voor onze fabrikanten is het MyB’eats platform een onmisbare tool geworden om hun dagdagelijkse business te managen. Dit gaat van het voeren van specifieke promoties, tot het opvolgen van bestellingen, en zo veel meer… . Beschikt u reeds over een eigen crm-tool? Wij koppelen naadloos met de meeste CRM-tools. Uw voordeel? Meer inzichten en efficientie door de activatie van uw data!

shop voor uw eindklanten

Gepersonaliseerde online shop waar uw klanten gespaarde punten inruilen

In een traditioneel spaarprogramma worden bonnetjes teruggestuurd naar de fabrikant en kan een eindklant vervolgens kiezen uit een catalogus. Met MyB'eats werkt alles digitaal en meteen live, waardoor uw eindklanten hun verzamelde punten meteen kunnen omruilen in de app voor privé geschenken, gratis producten, POS materialen en eventuele specifieke business ondersteunende zaken. Het puntensaldo wordt meteen bijgewerkt zonder dat er ook maar 1 interactie van u nodig is. MyB’eats beschikt over een shop met een zeer uitgebreid aanbod, ook hier ontzorgen we u!

automatische uitlevering van geschenken

Fulfillment van bestellingen

Bestellen uw eindklanten een item uit de shop, dan kunt u er voor kiezen de uitlevering ervan automatisch te laten verlopen via uw of onze geprefereerde fulfillment partner. Digitale producten zoals filmtickets, Zalando-bonnen en andere kortingscodes worden uiteraard meteen ter beschikking gesteld.

Volledige controle voor u zonder de administratieve rompslomp, daar staan we voor!

rapportage & boost van sales / marketing

Wees 'on top' in sales & marketing

Met de verschillende rapporten en KPI metingen die we tijdens de inloopperiode samen definieren krijgt u een direct beeld van uw positie in de market en bent u in de kracht om uw marketing en sales te optimaliseren.

Onze oplossingen

Hoe kunnen wij u helpen bij de boost van uw merk?

MyB'eats Loyalty programma

Een gebruiksvriendelijk en digitaal spaarprogramma voor de foodsector. Ons digitaal loyalty programma is het hart van ons platform.

Ga verder

MyB’eats
Field

Fieldvisits op basis van unieke data & inzichten. De MyB’eats Field Sales tool is in eerste instantie ontwikkeld voor de vertegenwoordigers.

Ga verder

MyB’eats Data & Insights

betere resultaten door slimme inzichten. Met MyB’eats krijgt u de mogelijkheid om uw klanten te vinden maar ze ook te binden aan uw merk.

Ga verder

My B’eats
e-ordering

Naast uw vertegenwoordigers kunnen nu ook uw professionele eindklanten met enkele clicks zelf hun bestelling plaatsen via MyB’eats.

Ga verder

Enkele van onze partners en merken: