Fieldvisits op basis van unieke data & inzichten

De MyB’eats Field Sales tool is in eerste instantie ontwikkeld voor de vertegenwoordigers. Het zijn zij die er dagdagelijks mee werken en vooral geen tijd willen verliezen aan extra administratie en andere taken. Daarenboven willen zij hun verkoopkansen maximaliseren.

Krijgt u alle informatie en data door via uw wholesaler?

Bent u in staat (uw huidige) software te koppelen op de verzamelde inzichten?

Welke klanten bezoekt u het best in een bepaalde regio?

Zijn er nieuwe afnemers van uw producten in een kanaal dat u niet kent?

Weet u welke outlets zijn ingegaan op uw promoties?

Weet u welke outlets gestopt zijn met bestellen?

Kent u uw nieuwe eindklanten?

Voordelen voor u als fabrikant

In MyB’eats Field gaan we alle verzamelde data uit het MyB’eats platform (Loyalty en E-ordering) koppelen en realtime zichtbaar te maken. Handig voor uw field sales team maar eveneens voor de channel marketeers en het management. U kiest zelf wie u binnen uw organisatie toegang geeft tot de inzichten, gelinkt aan de salescyclus, gaande van promotie tot levering.

All-in oplossing voor uw vertegenwoordigers, met bezoeksplanning, KPI’s, bezoeksrapporten en meer

Realtime inzichten in het bestelgedrag van uw eindklanten

Aangepast aan de specifieke noden van de voedingsindustrie en gefragmenteerde retail

Opzoeken en mappen van nieuwe locaties

Afspraak maken

myb'eats field

Hoe werkt het?

MyB’eats Field is ontwikkeld voor bekende platformen zoals Windows, Android en iOS. Onze standaard tool wordt volledig aangepast aan uw specifieke wensen en realiteit.Wij zorgen ervoor dat uw medewerkers hun gegevens eenvoudig en efficiënt kunnen beheren en synchroniseren. Een MyB’eats Field-gebruiker heeft op elk moment toegang tot klanteninformatie, bestellingen, geschiedenis, prijsgegevens en doelstellingen. Kortom, een complete oplossing die een naadloze communicatie garandeert.

Niet alleen de vertegenwoordigers bij de klant genieten van deze gestructureerde toepassing, ook het kantoorpersoneel en het management gebruiken MyB’eats Field. MyB’eats Field geeft hen een globaal en direct inzicht in de geregistreerde gegevens, zoals facturen, opmerkingen, planning, voorraden, rapporten, enz.

MyB'eats field

Modulair

MyB’eats Field is modulair opgebouwd en kan worden aangepast aan uw wensen. Wij zullen specifieke functionaliteiten bouwen of activeren, naadloos geïntegreerd in de basissoftware. Onze klanten kunnen starten met een set van modules.

Onze oplossingen

Hoe kunnen wij u helpen bij de boost van uw merk?

MyB'eats Loyalty programma

Een gebruiksvriendelijk en digitaal spaarprogramma voor de foodsector. Ons digitaal loyalty programma is het hart van ons platform.

Ga verder

MyB’eats
Field

Fieldvisits op basis van unieke data & inzichten. De MyB’eats Field Sales tool is in eerste instantie ontwikkeld voor de vertegenwoordigers.

Ga verder

MyB’eats Data & Insights

betere resultaten door slimme inzichten. Met MyB’eats krijgt u de mogelijkheid om uw klanten te vinden maar ze ook te binden aan uw merk.

Ga verder

My B’eats
e-ordering

Naast uw vertegenwoordigers kunnen nu ook uw professionele eindklanten met enkele clicks zelf hun bestelling plaatsen via MyB’eats.

Ga verder

Enkele van onze partners en merken: