Een team van experten in digital, food service & loyalty

Met MyB'eats, een digitaal spaarplatform voor de voedingssector, bouwen we aan een toekomst waar je als food service fabrikant meer kan doen met je data en een nauwere band kan opbouwen met je verkooppunten. We geloven in smart data, boven big data. We reiken je dan ook de tools aan om 'the next step' te gaan in sales, marketing en je merk te boosten als nooit tevoren!

Business booster voor fabrikanten en verkooppunten

MyB’eats is een app met voordelen voor zowel de verkooppunten als de fabrikanten van de deelnemende merken. Voor verkooppunten, zoals tankstations, voetbalkantines en frituren, is de app een digitaal spaarplatform voor gratis producten, geschenken en ander promomateriaal van de deelnemende merken.

De spaarpunten, of B’eats zijn ondertussen al erg bekend onder frituristen en worden verzameld wanneer de verkoper de QR-codes op zijn bestellingen inscant. Voor fabrikanten is het dan weer een unieke digitale marketing- en salestool, waar ze heel wat waardevolle informatie over het aankoopgedrag van hun verkopers kunnen verkrijgen.

Na drie succesvolle jaren van het digitale spaarsysteem MyBicky kozen we er voor het platform in 2018 open te stellen voor andere merken, waaronder Devos-Lemmens en Jupiler. Het was meteen duidelijk dat deze merken de toegevoegde waarde zagen in het platform. Het betrekken van twee gespecialiseerde bedrijven voor de verdere uitbouw, zowel in development als support, en het oprichten van een aparte vennootschap zijn dan ook logische en gezonde volgende stappen

Dirk Van de Walle - CEO Goodlife foods

"Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book"

Joran Lee (Head of Marketing)

"Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book"

Kate Jose (Business Advisor)

Expertise

GoodLife Foods, de fabrikant van onder andere Bicky, Mexicano en Beckers stond mee aan de wieg van MyBicky en nam Pandafish en Smart IT bij de arm om het platform verder uit te breiden. Pandafish staat Goodlife Foods bij als technische partner van MyB’eats. Het online communicatiebureau uit Antwerpen zorgt voor de ontwikkeling van de app en alle bijhorende data architectuur.

Een groeiend platform heeft uiteraard ook behoefte aan een sterke customer service. En dus stapte ook Smart IT, met hun jarenlange expertise op het vlak van CRM en e-commerce, mee in het project. Dankzij deze sterke samenwerking en aandelenparticipatie, waarbij geëngageerde werknemers investeerden in aandelen, begint de joint venture aan haar groeiparcours