Een intuitief en gebruiksvriendelijk spaarprogramma voor de foodsector

MyB'eats ondersteunt je als fabrikant in de voedingssector om inzichten te verkrijgen over het bestelgedrag en de getrouwheid van je verkooppunten. Via het scannen van QR codes op de verpakkingen spaart het verkooppunt Beats (de currency van het spaarprogramma) en volg je op de voet op hoe je product in de markt gepositioneerd wordt.

myb'eats mobiele applicatie

De MyB'eats mobiele app voor verkooppunten

Wil je de voordelen van MyB'eats optimaal benutten, dan downloaden je verkooppunten de mobiele app MyB'eats uit de App Store (Apple) of Play Store (Google) en registreren ze zich als verkooppunt van jouw product. Vanaf dan kunnen ze ook effectief punten gaan sparen en cadeaus, gratis producten of POS materialen inwisselen in de shop.

inventief spaarprogramma

Laat je eindklanten scannen & sparen

Als fabrikant print of kleef je QR codes op je verpakkingen. Deze worden vaak via een grossier uitgeleverd, maar komen vervolgens bij de eindklant of het verkooppunt terecht, waar men kan sparen door de QR code te scannen via de intuitieve applicatie. Je kan als fabrikant promoties toekennen (bvb dubbele punten tussen datums x en y, dubbele punten op een bepaald product, een welkomsbonus bij activatie, ...) en het puntensaldo van ieder verkooppunt opvolgen in een eigen administratieve zone.

crm & database beheer

Beheer je klantenbestand via een online platform

Als fabrikant beschik je over een uitgebreid administratief platform waar je alles op de voet kan volgen. Bekijk welke producten in welk verkooppunt gescand worden (wat evenveel wil zeggen als: dit verkooppunt verkoopt jouw producten) en stuur communicatie naar je klanten via email of push notificaties. In dit platform beheer je ook je productaanbod, de rewards, promoties, klantendatabase, vertegenwoordigers, geplaatste bestellingen, en zo veel meer...

shop voor je eindklanten

Online shop waar klanten cadeaus bestellen

In een traditioneel spaarprogramma worden bonnetjes teruggestuurd naar de fabrikant en kan een eindklant vervolgens kiezen uit een catalogus. Met MyB'eats werkt alles digitaal en meteen live, waardoor je eindklanten hun verzamelde punten meteen kunnen omruilen in de app voor prive geschenken, gratis producten en POS materialen. Het puntensaldo wordt meteen bijgewerkt en het aanbod van standaard beschikbare producten is erg uitgebreid.

automatische uitlevering van geschenken

Fulfillment van bestellingen

Bestellen jouw eindklanten een product uit de shop, dan kan je er voor kiezen de uitlevering ervan automatisch te laten verlopen via een bestaande fulfillmentpartner van MyB'eats. Digitale producten zoals filmtickets, Zalando-bonnen en andere kortingscodes worden uiteraard meteen ter beschikking gesteld zonder wachttijden. Je kan er ook voor kiezen om de bestellingen te laten verzenden naar een vertegenwoordiger voor interne opvolging. You're in full control, da's het motto van MyB'eats!

rapportage & boost van sales / marketing

Wees 'on top' in sales & marketing

Met de verschillende rapporten en KPI metingen die we tijdens de inloopperiode samen definieren krijg je een direct beeld van jouw positie in de market en ben je in de kracht om je marketing en sales te optimaliseren.

Onze oplossingen

Hoe kunnen wij je helpen bij de boost van je merk?

Inzichten in de markt

De data omtrent bestelgedrag, productgamma & verkopen meteen zichtbaar voor jou als fabrikant, ongeacht de grossier.

Ga verder

Klanten binden

Klanten binden aan je merk dmv een digitaal spaarprogramma, of je traditioneel spaarprogramma met bonnetjes digitaliseren.

Ga verder

Klanten vinden

Bereik nieuwe klanten door aan te sluiten op een bestaande database van contacten in een nieuwe markt.

Ga verder

Marketingkanaal

Een marketingkanaal om rechtstreeks met eindklanten te communiceren en het merk bekender te maken in de markt.

Ga verder

Deze merken gebruiken MyB'eats iedere dag om hun sales & marketing te boosten: