October 28, 2020

4 nieuwe merken kiezen voor MyB’eats, hét digitaal spaarplatform in foodservice

Ondanks de recente sluiting van de horeca in België en Nederland, laat de toekomst en digitalisering in de foodsector zich positief gelden in het digitale spaarplatform MyB'eats, dat eerder dit jaar gelanceerd werd voor fabrikanten in de voedingssector. Maar liefst vier bekende merken, Nutroma, DIPP Professional, Delizio en Coertjens, sloten zich de afgelopen maanden aan en vertrouwen hun spaarprogramma toe aan de ambitieuze startup MyB'eats. Mede voor andere merken als Bicky, Devos Lemmens, Beckers, Mexicano en Jupiler sparen eindklanten op basis van QR-codes op de verpakkingen voor leuke gifts, gratis producten, kortingsbonnen en andere geschenken.


Wim Van Nuffel van MyB'eats is alvast blij deze vier sterke merken te mogen ondersteunen in hun marketing- & getrouwheidsacties: "We voelen nog steeds een grote behoefte bij fabrikanten om meer inzichten te verkrijgen in de verkooppunten. Het uiteindelijke doel is om ondernemers van die verkooppunten beter te begrijpen en te helpen om hun business te boosten. Ons digitaal spaarprogramma biedt hier een enorme meerwaarde in. Delizio en Coertjens zijn gevestigde waarden bij de frituren, Nutroma en DIPP Professional stappen in op het horeca-segment, waar we met MyB'eats voor 2021 absolute prioriteit aan willen geven. We hebben nog heel wat nieuwigheden en bijkomende partners in petto. Het is dan ook erg fijn om het vertrouwen van deze nieuwe partners te krijgen."


Stijn De Ranter van Coertjens, bekend om z’n stoofvlees en bereide gerechten, licht toe: “We waren op zoek naar een manier om de relatie met onze eindklanten te versterken, ook in Corona-tijden. MyB’eats geeft ons nu de kans om nieuwigheden te promoten op een digitale manier, 24/7 service te bieden zonder fysieke bezoeken én vooral de frituristen te belonen voor hun jarenlange trouw aan Coertjens. De eerste reacties vanuit de markt overtreffen onze verwachtingen, waarbij de samenwerking tussen de verschillende partners-leveranciers ervoor zal zorgen dat we de friturist in België & Nederland nog beter kunnen bedienen. We kijken vol vertrouwen naar de toekomst.”


Ook Nutroma kende een boeiende opstart volgens Marlies Wanneyn van FrieslandCampina. “We bieden al jarenlang een spaarprogramma aan voor onze klanten, maar waren op zoek naar een gebruiksvriendelijker digitaal platform dat ons spaarprogramma breder in de markt kan zetten. Zo zijn we terecht gekomen bij de MyB’eats app wat het een pak makkelijker maakt voor onze klanten om punten te sparen en in te wisselen voor cadeaus. Daarnaast laat de applicatie het ook toe om veel sneller in te spelen op de markt en vb. promotionele acties op te zetten en ook interactief te gaan communiceren met de horeca-uitbaters. Iets wat voorheen heel wat moeilijker was. We zijn nu één week live, hebben veel scans binnen en merken ook dat onze klanten heel enthousiast zijn over deze upgrade!”


Voor Olivier Rul van Aveno was het ook tijd hun bestaande spaarprogramma te digitaliseren. “De beslissing om met Delizio toe te treden tot MyB’eats viel al in 2019, helaas heeft de crisis vertraging gebracht in het geheel. Voor ons was ons huidig offline spaarsysteem uitgeblust, het was tijd om de digitale kaart te trekken. Langs de andere kant merken we ook dat we alleen het verschil niet gaan maken en dat we over de fabrikanten heen willen samenwerken. De uitbreiding van MyB’eats was voor een marketing en service gedreven merk als Delizio de weg naar deze mogelijkheden.We zullen in de komende maanden nog meer producten voorzien van QR-codes om zo al onze Key-producten te ondersteunen. Het feit dat deze ontwikkeling verder kijkt dan enkel de markt van de Frituren is belangrijk voor Delizio. Het gamma van Delizio is de laatste jaren sterk uitgebreid en daarom willen we iedereen bereiken die met voeding dagdagelijks bezig is. Delizio gebruikers mogen alvast nog veel verwachten de komende maanden, wat de dag van morgen ook brengt, wij zullen er zijn!”.

Daarnaast mikt MyB’eats verder op het ondersteunen van fabrikanten in de voedingsindustrie middels diverse uitbreidingen op het huidige spaarprogramma. Zo staat er inmiddels een field sales & CRM applicatie klaar onder de noemer MyB’eats Field, lanceert het later dit jaar een module om beurzen digitaal te organiseren naar eindklanten, genaamd MyB’eats Expo en wordt ook het fulfillment van de geschenken gecentraliseerd in de module MyB’eats Delivery. Fabrikanten kiezen zo uit een waaier aan mogelijkheden met uiteindelijk slechts een doel: Boost Their Business!

Klik voor meer informatie op "Afspraak maken" of contacteer wim@mybeats.eu.