December 16, 2020

MyB'eats brengt alternatief voor Horeca Expo

Ons digitale data & insights platform MyB'eats, dat ondermeer bekend staat om de online spaarprogramma's voor voedingsfabrikanten, ontwikkelde naar aanloop van de afgelaste Horeca Expo een digitaal promotieplatform waar je als horeca-uitbater alsnog kan genieten van diverse beurspromoties. De extra module, MyB'eats Expo,  bood bekende merken als Devos & Lemmens, Bicky, Mexicano, Coertjens en Beckers de mogelijkheid rechtstreeks in contact te komen met hun eindklanten via het MyB'eats platform en bestellingen te plaatsen die vervolgens via de gekozen grossier uitgeleverd konden worden. Een ideale manier om in tijden van corona aantrekkelijke promoties in de markt te zetten en klanten te binden aan je merk.


Dat MyB'eats Expo een vliegende start nam, mag geweten zijn. Met meer dan 1000 bestellingen op slechts enkele dagen tijd hebben duidelijk heel wat horecauitbaters hun weg digitaal gevonden. De beursperiode werd dan ook verlengd met 10 dagen om de geplaagde horeca-ondernemers verder een hart onder de riem te steken.


MyB'eats Expo krijgt ook een vervolg. Binnenkort kunnen de op MyB'eats aangesloten fabrikanten de module zelf inzetten om promoties en bestellingen te noteren, en dit bovenop de vele andere mogelijkheden die het platform reeds biedt.


Meer weten over over wat het My B’eats voor u kan betekenen ? Contacteer Bart@mybeats.eu vandaag nog.